Mooie, groene en duurzame woningbouwprojecten ontwikkelen en realiseren

Het project Hof van Capelle is ontstaan vanuit onze visie, waarbij wij ervoor willen zorgen dat onze projecten en dus onze kopers bijdragen aan een duurzamere wereld met minder en uiteindelijk geen CO2-uitstoot. Onze kopers hebben een bewuste levensstijl, die helemaal past in deze tijd. De gemeente Capelle aan den IJssel als duurzame en groene gemeente omarmt onze werkwijze en daarmee onze projecten. Ons concept past precies bij de duurzame gedachte voor het gebied, een wijk waar u, uw kinderen en kleinkinderen gezond en bewust kunnen opgroeien.

De woningen in het Hof van Capelle zijn uiteraard gasloos en energieneutraal. De woningen krijgen standaard een aantal zonnepanelen toegekend die op het dak van het appartementencomplex zijn voorzien.

Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal

Woningen hebben bij ons standaard hoog isolerende gevels, triple beglazing en een warmtepompsysteem met de mogelijkheid om de woning zowel te koelen als te verwarmen. Dit zorgt voor een aangenaam binnenmilieu en levert verkoeling in de zomer. Daarnaast levert een woning zonder radiatoren extra woonruimte en minder stof op. De temperatuur in huis is gelijkmatig verdeeld met minder luchtstroming.

 

top